Hyra Stuga i Skokloster

Bo bekvämt i Skokloster

Om du vill bo bra och bekvämt när du reser runt kring Stockholm och Uppsala kan du alltid hyra stuga i Skokloster. Det är en mysig liten ort som ligger mitt emellan de båda storstäderna. Du kan hyra stuga Skokloster camping till ett fördelaktigt pris. Då har du också ett bra utgångsläge om du ska besöka båda städerna. Dessutom har Skokloster mycket att erbjuda i form av ett slott och ett naturreservat. Missa inte att spendera några dagar här under din resa. Det kommer vara väldigt avkopplande.

Om du vill bo bra är Skokloster Camping det perfekta valet. Här har du alla bekvämligheter du behöver inklusive en trevlig restaurang samt tvättmaskin och torktumlare.

Skokloster hyra stuga
Skokloster hyra stuga

Hyr en fin stuga i närheten av Uppsala

Om du ska hyra stuga i Skokloster är det campingen som är det bästa alternativet. De har en slags stuga med 4-5 bäddar och en lite mindre för två personer. Då har du även möjlighet att hyra stuga vid vattnet.

Skolkloster ligger precis vid stranden och bjuder på fantastiska miljöer. Stranden är dessutom långgrund så den passar även små barn. När du hyr en stuga kan du alltså ta med dig hela familjen och njuta av en härlig semester. Det finns mycket att göra för hela familjen.

EN STUGA ÄR ETT BUDHETVÄNLIGT ALTERNATIV

Hyra Stuga i Skokloster till ett bra pris

Idag kan du hyra stuga i Skokloster till ett fördelaktigt pris. Du börjar med att skicka en bokningsförfrågan för det datum du är intresserad av, precis som alltid. Om du vill ta del av campingens stuguthyrning står du för egna sängkläder.

Nästa gång du ska besöka Uppsalatrakten och behöver ett prisvärt boende bör absolut att Hyra stuga i Skokloster vara ett av alternativen. Det är mysigt och lantligt att bo i en stuga vid natur och hav. Samtidigt har du tillgång till en riktig säng, ett litet kök och toalett.

Aktiviteter på campingen i Skokloster

När du ska hyra stuga Skokloster camping kan du även ta del av alla aktiviteter som finns på området. De har bland annat äventyrsgolf vilket är roligt för hela familjen. Om du har lite mindre barn finns det även en stor lekplats de kan roa sig på. På kvällen kan ni gå och äta på restaurangen som serverar mycket god mat.

Om vi ännu inte har övertygat dig att hyra stuga i Skokloster kan vi också nämna att du har tillgång till väldigt bra fiskevatten. Det finns även en gästhamn där du kan ställa din båt om du skulle önska. Som en bonus är det också tillåtet att ta med sig sin hund till campingen och stugorna.

Skokloster hyra stuga